شما بهتر میدونید انگار . امیدوارم دوستمون مشکل نخورند با روش شما .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بهتر میدونید انگار . امیدوارم دوستمون مشکل نخورند با روش شما .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (04-03-16)
|
|
جناب امید بحث بهتر دونستن یا... نیست بنده هم هیچ ادعایی ندارم فقط چون حساب کردم دیدم زیاده سی پی یو 3 روی 1.8 کار کنه متذکر شدم تا این تاپیک ادامه یافت در مورد موارد که شما گفتید هم بنده فقط با احترام یاداور نکاتی شدم فک میکنم تاپیک رو بخونید متوجه خواهید شد حتی همین چند پست اخربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (04-03-16)
پردازنده ای که من به ایشون معرفی کردم E2200 با FSB 800 بود . من حساب یکسری موارد بعدی رو میکنم . که کاربر در طولانی مدت مشکل نخوره . باید رعایت همه جوانب بشه توی پیشنهادها . محدودیت ها چیپ 945 بسیار زیاد است . خیلی دردسرساز ممکنه براشون بشه .من با تمام موارد به این نتیجه رسیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (04-03-16)
بله میدونم سالهاست فعالیتتون رو اینجا و دیگر فروم ها دیدم من هم از شما سپاسگذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما شما در پست دوم در جواب به ایشون گفتید کاهش محسوس ندارن ایشون هم همونطور که میدونید سفارش دادند بنده هم تمامی تلاشم رو میکنم تا بتونند از حداکثر کارایی سی پی یو استفاده کنند انشاالله که با اینکار هم از بنده رنجیده خاطر نشده باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (04-03-16)
صفحه قبل چه پردازنده ای معرفی کردم E2200 با FSB 800برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خاطر اینکه مجبور به تغییرات نشن . مورد اپدیت بایوس هم بهشون اشاره کردم .
این مادربرد با چیپ 945 محدودیت هایی دارند . احتمالا با پردازنده بالای FSB 1066 مشکل میخورند .
بله با احترام به شما من همونطور که گفتم نکاتی رو عرض کردم که با خوندن تاپیک متوجهشون خواهید شد و منظوری نبوده دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks